Arena tehnologij, 19. september 2024

Tehnološki park Ljubljana oznanja praznovanje 29 let delovanja! Ob tej obletnici za vas pripravljajo serijo dogodkov, ki bodo dosegli vrhunec septembra 2025, ko bodo proslavili okroglo 30. obletnico.

Prvi v nizu teh dogodkov bo tehnološki spektakel ARENA TEHNOLOGIJ, ki se bo odvila 19. septembra 2024.

Gre za najpomembnejši tehnološki dogodek leta, ki bo prežet z eksplozijami inovacij, prekipevajočo energijo in najnovejšimi tehnologijami. Prideš?

PRIDEM!

13.00 – 19.00 TECH EXPO

Predstavitev vrhunskih prodornih tehnologij, ki so jih razvila slovenska podjetja in jih do zdaj še ni bilo mogoče videti v Sloveniji. Tokrat bodo predstvaljena na enem mestu – v Tehnološkem parku Ljubljana!

Z nami bodo: Institut Jožef Stefan, Kemijski Inštitut, NIJZ, Inštitut za kovinske materiale in tehnologije – IMT, EKWB, Sensum, Dewesoft, Aerosol, Akrapovič, Cosylab, Celtra, REC d.o.o., Arctur, Elvez, Waabost, Mesi. itd.

  • Interaktivne demonstracije inovacij – Pridite&preizkusite.
  • Vprašajte&prejmite odgovor od strokovnjaka, na vprašanja, ki vam padejo na pamet!
  • Spoznajte najnovejše svetovne trende&tehnologije.
  • Ne bo manjkalo niti mreženja&poslovnih priložnosti!

17.00 – 18.30 IZBOR ZMAGOVALCA

8 finalistov Izziva digitalnih inovacij (angl.: Digital Innovation Challenge Competition) bo ”pitchalo” na velikem odru pred komisijo, in se potegovalo za najboljšo digitalno inovacijo!

19.00 – 20.30 TNT

TNT = Top n’ Tech = 60 minutna eksplozija tehnologije&energije!

Tehnološki šov, ki bo prikazal vrhunske tehnološke dosežke na spektakularnem 100% tehnološkem šovu, ki bo izzval priznane slovenske direktorje mednarodnih tehnoloških podjetij.

Pričakujte predstavitve najboljših tehnologij in produktov, ki premikajo meje možnega in nepozabne zgodbe o dragih (napačnih) odločitvah direktorjev.

20.30 – 24.00 DJ TECHno PARTY

Pridružite se nam na pravi eksploziji techno glasbe in zabave, kjer bo za vas vrtelo, kar 5 DJ-ev! Seveda, ne bo manjkala niti bitka med njimi!
Obujte plesne čevlje za noč polno ritma in dobre volje, kjer bodo vibracije sodobnih techno ritmov združile vse prisotne.

ROBOT