Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih
Objave
Postani član Sveta NAKVIS

Postani član Sveta NAKVIS

Vpisano: 8. 03. 2017 \\ KATEGORIJA: Študenti po svetu

Poziv h kandidaturi za člana Sveta Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu 

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) na podlagi Zakona o visokem šolstvu (ZViS-UPB7) ter sklepa  1. korespondenčne seje Predsedstva ŠOS poziva vse zainteresirane kandidate h kandidaturi za mesto člana Sveta Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS). Prosto je eno (1) mesto, in sicer za mandatno obdobje dveh let.

Kandidatura mora vsebovati: prijavo oz. motivacijsko pismo, življenjepis kandidata in originalno potrdilo o vpisu za študijsko leto 2016/17. Kandidatura brez katere od navedenih prilog se šteje za nepopolno.

Rok za oddajo kandidatur je 21. 3. 2017. Kandidatura se pošlje priporočeno po pošti na naslov: Študentska organizacija Slovenije, Dunajska 51, 1000 Ljubljana (s pripisom: Kandidatura NAKVIS - NE ODPIRAJ) in po elektronski pošti na naslov: info@studentska-org.si (zadeva sporočila: Kandidatura NAKVIS - NE ODPIRAJ).

Nepopolne ali prepozno oddane kandidature se zavrže.

Formalni pogoji za imenovanje so določeni z zakonom in Sklepom o ustanovitvi NAKVIS.

Izpolnjevanje pogojev kandidat izkaže s popolno kandidaturo in uspešno opravljenim razgovorom pred strokovno komisijo. Razgovori bodo potekali v prostorih Študentske organizacije Slovenije (Dunajska 51, Ljubljana, 1. nadstropje). O terminu razgovorov bodo kandidati naknadno obveščeni.